Agenda

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

‘Community Care’ Lezing georganiseerd door Vrouwennetwerk Goirle

13 oktober, 19:45 - 22:00

€7,50

Community Care behelst een landelijk vernieuwend project waarbij kwetsbare ouderen zorg en ondersteuning krijgen over de grenzen van de stelsels heen. Zonder naar diverse loketten te verwijzen krijgen mensen direct de juiste zorg en ondersteuning waardoor ze langer thuis kunnen blijven wonen. Want vaak hebben mensen geen extra zorg nodig, maar zijn er andere zaken die opgelost moeten worden zodat ze kunnen blijven leven in hun vertrouwde omgeving. Dit alles gebeurt met de hulp van een zogeheten leefcoach. Kenmerkend daarbij is dat deze coach ‘doorzettingsmacht’ heeft en afspraken kan maken zonder tussenkomst van gemeente, verzekeraar of zorgkantoor.

De heer A. Vlemmix, directeur-bestuurder van Stichting Mariaoord, wil hier graag het een en ander over vertellen. Het motto van de stichting is ‘kleinschalig anders’. Vlemmix is de kartrekker van de samenwerking in Dongen en wil mensen graag kennis laten maken met dit project.

Belangstellenden zijn welkom. De kosten zijn €7,50 inclusief koffie/thee, te voldoen aan ingang van de zaal. Wij verzoeken u op tijd aanwezig te zijn, zodat de spreker ongestoord aan de lezing kan beginnen.

Gegevens

Datum:
13 oktober
Tijd:
19:45 - 22:00
Kosten:
€7,50

Organisator

Vrouwennetwerk Goirle
E-mail:
secretariaat@vrouwennetwerkgoirle.nl
Bekijk de site van Organisator

Locatie

C.C. Jan van Besouw
Thomas van Diessenstraat 1
Goirle, 5051 RJ
+ Google Maps