DONEREN

 

Word ook donateur of sponsor van Stichting PlanC

De stichting PlanC wil dat het voor alle kinderen en jongeren in de gemeente Goirle mogelijk is om deel te nemen aan musical-, muziek- en danslessen. Ook wil de stichting dat deze lessen in Goirle in de toekomst gegeven blijven worden.

 

Voor (te) veel gezinnen zijn de kosten voor deelname aan muziek- of dansles, of musical en theater een struikelblok. Stichting PlanC wil deze gezinnen tegemoet komen met een speciaal tarief en ondersteuning voor de (gedeeltelijke) aanschaf van instrumenten of materialen. We hebben daarvoor een speciaal PlanC-tarief ontwikkeld. Lees hier meer over het PlanC-tarief.

 

PlanC wordt gesponsord door Stichting Annetje, De Donge Foundation en de Regiobank Goirle. Om zoveel mogelijk kinderen te kunnen laten meedoen, kunnen we meer hulp gebruiken.

DONEER DIRECT

U kunt rechtstreeks een donatie aan onze Stichting overmaken, op rekeningnummer NL71 RBRB 88 35 16 63 49 ten name van Stichting PlanC.

DONEER LATER

Om onze ambities ook in de toekomst waar te maken, kan het bestuur van de Stichting PlanC Goirle en Riel niet zonder betrokken sponsoren en donateurs.

We komen daarom graag in contact met verschillende partijen, zoals:

Vermogensfondsen, bedrijfsfondsen, loterijen en kansspelen

Bedrijven

Serviceclubs

Religieuze instellingen

Particulieren

Goede doelen acties van clubs, verenigingen en scholen.

Wilt u graag een bijdrage leveren aan het toegankelijk houden van cultuureducatie voor kinderen en jongeren in de gemeente Goirle?
Vul dan het formulier op deze pagina in of neem contact op met Stichting PlanC om de mogelijkheden voor een samenwerking te bespreken.

Iedere bijdrage stellen wij bijzonder op prijs.

Wilt u een actie houden om onze stichting te steunen, dan zijn wij altijd bereid om hierover mee te denken en waar mogelijk mee te realiseren.