PIANO & KEYBOARD

Wil je graag met anderen samenspelen? Dan is piano hét instrument. Bij bijna alle mooie popliedjes speelt er altijd een piano mee, maar ook bij klassieke muziek is de piano het begeleidingsinstrument bij uitstek.

Het keyboard is een toetsinstrument dat werkt op elektriciteit. Ook dit instrument is zeer veelzijdig.

DOCENTEN

ANNE NEDERLOF

Piano

Voor deze docent geldt het PlanC-tarief voor de lessen die plaatsvinden in C.C. Jan van Besouw.

Na mijn opleiding aan het Brabants Conservatorium heb ik altijd een bloeiende pianolespraktijk gehad en heb ik op diverse muziekscholen, waaronder ook School voor Muziek en Dans Goirle, lesgegeven. Ik heb inmiddels honderden kinderen en volwassenen opgeleid tot goede pianisten, die met veel plezier een hobby voor het leven hebben. Graag wil ik mijn toewijding, engelengeduld en passie voor muziek door blijven geven aan de leerlingen van Goirle. Ik doe dit door gebruik te maken van de meest moderne pianomethodes . Als je piano wilt leren bespelen hoef je geen muzikale vooropleiding te hebben; alle aspecten van het pianospel (zoals techniek, notenlezen, gehoortraining en theorie) komen aan bod. Ik ga in mijn didactiek uit van de leerling en zijn of haar interessewereld. Zo kunnen leerlingen bij mij muziek van Beethoven tot Beyoncé en van Mozart tot Maroon5 studeren. Ik ben steeds op zoek naar de mooiste pianostukjes. En ben je fan van een bepaalde artiest dan zoek of maak ik een passende versie van de muziek voor je.

Benieuwd geworden of pianospelen jouw hobby wordt?

Geef je op voor een proefles!

maandag t/m donderdag 15:00 – 20:00      c.c. Jan van Besouw lokaal 1.019
anne.nederlof@live.nl      06-55684858
Anne Nederlof piano
Dorien van der Steen

DORIEN VAN DER STEEN

Piano en keyboard

Dorien van der Steen is de eigenaar van Clusters Boeken en Muziek in Goirle. Dat is een kleine muziekschool voor kinderen en volwassenen. Zij is zelf een gediplomeerd en ervaren docent piano en keyboard die enthousiast en geduldig werkt. De muziekschool is in haar studio aan de Volmolen 51 in Goirle. Daar zijn ouders ook welkom en is ook een wachtruimte.

maandag t/m zaterdag de gehele dag      De Volmolen 51 in Goirle
www.clustersgoirle.nl Info@clustersgoirle.nl      06-30228200

Rob Nederlof

piano, orgel en klavecimbel

Voor deze docent geldt het PlanC-tarief voor de lessen die plaatsvinden in C.C. Jan van Besouw.

Sinds 1983 heb ik onafgebroken en met veel plezier piano-, orgel- en klavecimbellessen in Goirle verzorgd. Naast mijn lesgeven speel ik ook in diverse ensembles en orkesten en ben ik sinds 2021 benoemd als Stadsorganist van Tilburg. In mijn lessen probeer ik rekening te houden met de interesse van de leerling en probeer ik telkens nieuwe uitdagingen te geven.

werkdagen in overleg      c.c. Jan van Besouw lokaal 1.019
rob.nederlof@live.nl      06-13144458
Rob Nederlof