Slagwerk & Drums

Drummen in een band, trommelen bij een slagwerkgroep of achter een orkest, je lekker uitleven achter een paar trommels, swingende ritmes spelen op bijvoorbeeld djembé’s of conga’s: als dit je aanspreekt is slagwerk/drums iets voor jou! Wil je iets meer melodie? Dan kun je bijvoorbeeld marimba leren spelen, ook dat is slagwerk. Slagwerklessen bieden je de mogelijkheid om hier letterlijk mee aan de slag te gaan op een manier die bij jou past.

Zowel in Goirle als in Riel worden slagwerklessen gegeven. Neem voor meer informatie over de lessen in Goirle contact op met Mark van Tilborg. Voor meer informatie over de lessen in Riel kun je contact opnemen met Michiel Westerhuis. Of vraag een proefles aan!

Docenten

Mark van Tilborg

drums & slagwerk

Voor deze docent geldt het PlanC-tarief voor de lessen die plaatsvinden in C.C. Jan van Besouw.

werkdagen in overleg      c.c. Jan van Besouw drumlokaal
vantilborgmark@gmail.com      06-24695799
Mark van Tilborg
3105f7ac-83a9-4178-9508-ac673f64fc2a

Tom Bartels

drums & slagwerk

Voor deze docent geldt het PlanC-tarief voor de lessen die plaatsvinden in C.C. Jan van Besouw.

dinsdag en woensdag 15:00 – 21:00      c.c. Jan van Besouw drumlokaal
fam.bartels63@gmail.com

Michiel Westerhuis

drums, percussie, bandcoaching, producer, composities

Hallo, mijn naam is Michiel Westerhuis. Sinds dat ik me kan herinneren speel ik muziek. Eerst achter de vleugel (ik wilde net zo goed worden als mijn vader), daarna alles wat met slagwerk te maken heeft. Maar ook speel ik graag basgitaar en hangdrum. Sinds 2019 woon ik in Riel en geef ik muzieklessen in mijn muziek studio DanzaDanza. Ik geef vooral drum,- en percussielessen. Individueel, met z’n tweeën of in groepsverband. Omdat het een opnamestudio is kunnen we ook muziek opnemen. Veel leerlingen vinden het ook erg leuk om eigen gemaakte “tracks” te gebruiken om mee te spelen. Ook maken we liedjes voor familie of vrienden voor speciale gebeurtenissen.
Kortom, genoeg mogelijkheden om lekker bezig te zijn en jezelf op creatief vlak verder te ontwikkelen en gelukkiger te worden.
Ik geef ook les op AMPA (voorheen Brabants Conservatorium) daar geef ik percussielessen en coach twee Latin Ensembles. Mocht je naar het conservatorium willen, kan ik je daarin begeleiden.
Ben je geïnteresseerd? Geef je op voor een gratis proefles. Je bent altijd welkom!!

Woensdag 13:00 – 21:00, vrijdag 12:00 – 18:00 en zaterdag 10:00 – 13:00
Studio DanzaDanza, Brokkenstraat 11 Riel
www.danzadanza.nl 06-40490066
Michiel Westerhuis