ZANG, SONGWRITING & BANDCOACHING

VOCALSCHOOL

Bij Vocalscool wordt er gekeken naar alle aspecten die te maken hebben met jouw stem. Dat is niet alleen zangtechniek, maar ook je mindset (kansen zien, een positieve leerwens, mindfulness, focus, omgaan met spanning) het gezond houden van je stem (stemhygiëne / verzorging) en je fysiek (stamina, zingen met je hele lijf, hoe te trainen).

Voor gevorderden bieden we ook een traject aan waarin we meekijken met je positionering in het muzikale werkveld. Hierbij kun je denken aan auditeren, artisticiteit, creativiteit en professionaliteit, time-management, (online-)identiteit, promotie, professionaliteit in de studio en werken met een producer, eigen werk releases, projecten opzetten en begeleiden, en meer. Tijdens de sessies zullen we aan al deze zaken werken. In het team zijn er coaches die allen een ander specialisme hebben (coaching / ACT / CVT / EVTS / psycho-sociaal therapeut / bewegingstherapie / (studio-)producer, webdesigner voor artiesten, grafisch vormgever, songwriters en meer).

Jij bepaalt zelf het traject wat je wilt volgen binnen Vocalscool en we kunnen altijd een passend ontwikkeltraject voor je maken!

Docenten

Joosje Jochems

zang, songwriting, band-, performance- en auditiecoaching

Voor deze docent geldt het PlanC-tarief voor de lessen die plaatsvinden in C.C. Jan van Besouw.

Joosje Jochems is in 2011 als professioneel zangeres en vocalcoach afgestudeerd aan de Rockacademie in Tilburg. Zij biedt al meer dan tien jaar succesvol een thuis voor iedereen die graag gezond zijn stem wil leren gebruiken, meer uit zijn talent wil halen en zich verder wil ontwikkelen.

woensdag, vrijdag & zaterdag      C.C. Jan van Besouw
vocalscool.com      info@vocalscool.com
Vocalscool